Την πίστη του για την κατάκτηση του τίτλου εξέφρασε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό.
Ο παλιός αρχηγός των ερυθρολεύκων μίλησε στον αέρα του «SENTRA FM» και αναφέρθηκε στο κυνήγι της πρώτης θέσης, το νέο τεχνικό δίδυμο, αλλά και για το αν θα αναλάμβανε πόστο στην ομάδα που αγάπησε.
Αναλυτικά:
Για το δίδυμο Μπάντοβιτς-Νινιάδη:
“Όπως ήρθαν τα πράγματα οι Μπάντοβιτς-Νινιάδης είναι τα πιο κατάλληλα άτομα για αυτή τη θέση. Είναι πέντε χρόνια κοντά στην ομάδα, και γνωρίζουν πράγματα”.
Για το αν ο Ολυμπιακός έχει ακόμα ελπίδες για τον τίτλο:
“Αν έρθουν ένα-δυο αποτελέσματα όλα γίνονται. Αλλά ο Ολυμπιακός στη φάση που βρίσκεται σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να τα παρατήσει. Κι εμείς κάποια στιγμή με τον Μπάγεβιτς ήμασταν στο +7 και ξαφνικά βρεθήκαμε στο -2 και το πήραμε τελευταία αγωνιστική. Δηλαδή όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει κάτι να μην έχουμε δει”.
Για το αν θα αναλάμβανε κάποιο πόστο στην ομάδα:
“Δεν γνωρίζω, ούτε είναι καθαρά θέμα δικό μου αν θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Δεν έχω τίποτα να κρύψω. Έχουν παραμείνει τα πράγματα ως είχαν, από τότε με την αποχώρηση του Κετσπάγια που βγάλαμε την ανακοίνωση. Με τον πρόεδρο έχουμε βρεθεί μόνο τότε, δεν έχουμε ξανασυναντηθεί, δεν μιλήσαμε για κάτι νεότερο.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με ξέρουν τόσα χρόνια σαν άνθρωπο, σαν χαρακτήρα. Αν θεωρήσουν ότι μπορώ να βοηθήσω, για μένα είναι μια ομάδα που αγάπησα πολύ κι έχει πάντα τον πρώτο λόγο. Όμως το τι θα γίνει ο καιρός θα το δείξει. Δεν μ’ αρέσει να κάνω προβλέψεις, αλλιώς θα έλεγα και το… φλυτζάνι!”.
(13:17)






