Θλαστικό τραύμα στον ώμο έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο αρχηγός του Άρη. 50-50 οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα με την Ξάνθη.
Ο Σέρχιο Κόκε απέφυγε τα χειρότερα, δηλαδή εξάρθρωση ωμοπλάτης, και τη γλίτωσε με ένα θλαστικό τραύμα στον αριστερό ώμο, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ξάνθη παραμένει αμφίβολη. Ο Ισπανός πονάει σε έναν μυ δίπλα στον ώμο και φυσικά απέχει από τις προπονήσεις. Κάνει φυσιοθεραπείες και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να παίξει την Κυριακή.
Στους σίγουρους απόντες είναι και ο Φερνάντες. Ο αργεντινός ακολουθεί ακόμη ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί από τον γιατρό του Άρη τις επόμενες μέρες.
«Χέρι βοηθείας» στους σεισμοπαθείς της Αϊτής προσέφερε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ μέσω του συμβολικού ποσού των 5000 ευρώ που διέθεσε στον τηλεμαραθώνιο του ΣΚΑΪ. Ως χρέος συνεισφοράς στον δοκιμαζόμενο λαό και την ανθρωπιστική καταστροφή που υπέστη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ συγκέντρωσε το συμβολικό αυτό ποσό με σκοπό την ενίσχυση της οικονομικής προσπάθειας που εκφράζεται μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ και της UNICEF.
Αλέξης Σαββόπουλος






