Πρόβλημα με Μήτρογλου και Γκαλίτσιο


28/01/2010 15:57     [Από Sportlive.gr]
| | More
Πρόβλημα με Μήτρογλου και Γκαλίτσιο

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής (31/1) με τον Πανιώνιο και δύο νέα προβλήματα προέκυψαν στον Μπάντοβιτς.

Ο Κώστας Μήτρογλου και ο Γιώργος Γκαλίτσιος είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα προλάβουν να είναι έτοιμοι και να αγωνιστούν. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» έχει λοίμωξη του αναπνευστικού και του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή.

Όσο για τον Γκαλίτσιο, ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και η σοβαρότητα της κατάστασής του θα διαπιστωθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, αφού θα υποβληθεί σε υπερηχογράφημα.

Εκτός μάχης τίθεται και ο Λούα Λούα, που για μία ακόμα ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Το τεχνικό τιμ ανησύχησε προσωρινά και με τον Ραούλ Μπράβο, που χτύπησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (28/1). Ο Ισπανός αμυντικός υπέστη κάκωση στο δεξί χέρι αλλά δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η προπόνηση της Παρασκευής (29/1) θα γίνει στις 11.00, ενώ στη 13.30 έχει προγραμματιστεί η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

(15.54)

Tags: ,

blog comments powered by Disqus