Ο Τσέχος ποδοσφαιριστής διέψευσε τις φήμες ότι του προτάθηκε συμβόλαιο, βάσει του οποίου θα πληρώνεται ανάλογα με τις συμμετοχές του.
Ο Τόμας Ροζίτσκι, που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, μετά από συνεχείς τραυματισμούς την περσινή σεζόν, αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένος που ανανέωσε με την Άρσεναλ.
Διέψευσε ωστόσο τις φήμες ότι του προσφέρθηκε συμβόλαιο, με το οποίο θα πληρωνόταν βάσει συμμετοχών, λόγω των πολλών τραυματισμών του πέρσι.
Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του ο 29χρονος Τσέχος είπε: «Όλα όσα έγραψε ο Τύπος ήταν ανοησίες. Όπως, για παράδειγμα, ότι η Άρσεναλ έκρυβε κάτι επειδή αρνήθηκε να αποκαλύψει τη διάρκεια του συμβολαίου.
Αν το προσέξετε θα δείτε ότι δεν δημοσιεύει τέτοιες πληροφορίες για κανέναν παίκτη. Είναι δικαίωμά τους. Δεν υπάρχουν μυστικά. Κάπου αλλού διάβασα ότι υπέγραψα συμβόλαιο με οψιόν επέκτασης αλλά δεν υπάρχει καμία οψιόν», δήλωσε ο Ροζίτσκι.
Σχολιάζοντας την επιθυμία του να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «κανονιέρηδες», είπε: «Γνώριζα ότι αν δεν έχω υπογράψει ως την 1η Ιανουαρίου θα είχα το δικαίωμα να συζητήσω με οποιοδήποτε σύλλογο. Γι’ αυτό ήθελα να συμφωνήσω στις αρχές της νέας χρονιάς. Η Άρσεναλ πάντα ήταν προτεραιότητα για μένα».






