SportLive.gr logo

«Κάναμε λάθος για Νιόπλια-Βαζέχα»

By Sportlive on Δευτέρα, 8th Φεβρουαρίου 2010
Giannakopoulos_nioplias
«Κάναμε λάθος για Νιόπλια-Βαζέχα»  | read this item

Το λάθος του για την αρχικά αρνητική στάση στο τεχνικό δίδυμο των Νιόπλια-Βαζέχα αναγνώρισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Το προπονητικό τιμ των «πρασίνων» χαίρει πλέον της εκτίμησης της οικογένειας Γιαννακόπουλου, όπως έγινε ξεκάθαρο από τα λόγια του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη.

«Τα δύο παιδιά αυτά, τον Νίκο και τον Βαζέχα, στην αρχή δεν τα πιστέψαμε. Ήταν ένα σφάλμα και το αναγνωρίζουμε. Όπως αναγνωρίζουμε και την δουλειά που κάνουν. Γι’ αυτό πρέπει να τιμώνται όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα»
, είπε από μικροφώνου ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του «τριφυλλιού» που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νικόλας Πατέρας, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

«Στους 18 μήνες που είμαι πρόεδρος, έχουμε αρχίσει να χτίζουμε τον νέο Παναθηναϊκό. Σε διοικητικό επίπεδο, σε επίπεδο ρόστερ και σε επίπεδο προστασίας της ομάδας από το παρασκήνιο. Είχαμε πρόβλημα στο παρελθόν, όχι μόνο εμείς. Είμαστε πολύ κοντά στον στόχο μας, να έχουμε ένα πρωτάθλημα να κρίνεται στη γήπεδα και όχι εκτός. Να βλέπουμε τις επενδύσεις μας να πιάνουν τόπο και οι φίλαθλοι να είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν», ήταν τα πρώτα λόγια του Νικόλα Πατέρα ενώ πρόσθεσε:

«Όλα τα ματς είναι πολύ δύσκολα και δεν υποτιμούμε κανένα. Οι συνθήκες την Κυριακή ήταν πολύ δύσκολες, σε άσχημο γήπεδο και οι ποδοσφαιριστές υπερέβαλλαν εαυτούς. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να δίνουν τα πάντα και εμείς θα δίνουμε τα πάντα για αυτούς. Εγώ όσο παραμένω πρόεδρος και όσο συνεισφέρω οικονομικά ως μέτοχος, θα βοηθάω για το μεγαλείο της ομάδας. Υπόσχομαι ότι όσο καιρό είμαι στο τιμόνι της, θα κάνω ότι μπορώ για το καλύτερο».

(23.21)

Tags: ,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!

  1. Ο/Η greek philosopher λέει:

    KATI TETOIA POTAPA KAI ANITHIKA ANTHROPAKIA GINONTAI PLOYSIOI…XWRIS TSIPA XWRIS ARXES XWRIS TIPOTA..

  2. Ο/Η pao a8ina λέει:

    oloi eklaigan aptin arxi tis xronias gia tin amina mas,pws 8eloume amintiko kai prasina aloga,akoma to fwnazoun,katalavate omws pws i amina mas einai i deuteri kaliteri tou prwta8limatos?? kalitera pou den kaname twra ton ianouario,kai na to afisoume gia kalokairi,gia ena hummer pragmatiko!!

  3. Ο/Η greek philosopher λέει:

    nai re exete amunara….epeidi einai apofasismeno tha to parete fetos trookoutoxortoellinaraaaa…………..

  4. Ο/Η nikolas λέει:

    »Γι’ αυτό πρέπει να τιμώνται όχι μόνο από τον Παναθηναϊκό αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα» ti les re LAMOGIO? opote goustareis esy tha les oti o nioplias einai anaksios gia ton pao kai tin epomeni pou tha allazeis gnwmi tha apaiteis na timamame auton pou proigoumenws evrizes, oloi emeis? e re kati atoma..




Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το SportLive.gr συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ thumbnail

Το SportLive.gr συμμετέχει στην απεργία της ΕΣΗΕΑ

Το SportLive.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ για την Πέμπτη 11 Μαρτίου. Ως εκ τούτου, η ιστοσελίδα δε θα ανανεωθεί από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης έως τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής.
Ώρα Ευρώπης thumbnail

Ώρα Ευρώπης

Οι ευρωπαϊκοί τρόποι… κυλούν στο αίμα του Παναθηναϊκού και το «τριφύλλι» καλείται ως σωστός τζέντλεμαν να βάλει για άλλη μια φορά τα «καλά του», καθώς υποδέχεται τη Σταντάρ Λιέγης στο ΟΑΚΑ 9 (22:05 ΑΝΤ1). Έπαθλο μια θέση στα προημιτελικά του Europa League.
Goal-άκια (11/03) thumbnail

Goal-άκια (11/03)

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες και τι συζητιέται στους δημοσιογραφικούς διαδρόμους. Παρασκήνιο, σχόλια και αναλύσεις από τους συντάκτες του SportLive.gr.
Προεδρική επίσκεψη στο Ρύσιο thumbnail

Προεδρική επίσκεψη στο Ρύσιο

Γιατί πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Κόντη.
Της έκλεισε το σπίτι η Λυών thumbnail

Της έκλεισε το σπίτι η Λυών

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βρίσκεται στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όχι όμως στον αγωνιστικό του χώρο αλλά στις κερκίδες του. Μεγαλειώδης πρόκριση για τους Γάλλους με 1-1.
Βραδιά θριάμβου, βραδιά εφιάλτη… thumbnail

Βραδιά θριάμβου, βραδιά εφιάλτη…

Με το επιβλητικό 4-0 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «σφράγισε» στο Ολντ Τράφορντ το εισιτήριό της για τους «8″ του Champions League κόντρα σε μια απογοητευτική Μίλαν.