SportLive.gr Special: Οι καλύτεροι «11» και ο MVP της αγωνιστικής


08/02/2010 11:24     [Από Sportlive.gr]
| | More
SportLive.gr Special: Οι καλύτεροι «11» και ο MVP της αγωνιστικής

21η αγωνιστική της φετινής Super League και το SportLive.gr διαλέγει τους καλύτερους 11 και τον MVP…

Στο… τέρμα

Ρόκα: Ο κίπερ του Πανθρακικού κράτησε το μηδέν στην εστία του και οι «κροκόδειλοι» πήραν το δεύτερο σερί τρίποντο τους στο πρωτάθλημα. Σπουδαία εμφάνιση από τον πορτιέρο της ομάδας του Δερμιτζάκη.

Στην… άμυνα

Βύντρα: Έχει ακούσει τα περισσότερα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και όλους όσους παρακολουθούν τους «πράσινους». Στο ματς με την Λάρισα όμως τους έβαλε τα γυαλιά αφού εκτός από τις ασίστ, ήταν και απροσπέλαστος στην άμυνα.

Σπυρόπουλος: Πολύ καλή εμφάνιση από τον πρώην άσσο του Πανιωνίου, ο οποίος και αυτός προέρχονταν από περίοδο αγωνιστικής κάμψεις. Θετική παρουσία στην άμυνα, ενώ πρόσφερε βοήθειες και στην επίθεση.

Μέλμπεργκ: Ογκόλιθος ο Σουηδός. Δεν πέρναγε τίποτα στην περιοχή και ο Πάρντο δεν ανησυχούσε για πολλά. Πέτυχε και ένα τέρμα, δείχνοντας πως εκτός από πολύ καλός αμυντικός είναι και καλός στο ψηλό παιχνίδι.

Μουρ: Γλύτωσε ένα γκολ πάνω στην γραμμή και η γενικότερη εικόνα του ήταν το κάτι άλλο, αφού χάρη σε αυτόν η Καβάλα κράτησε τη νίκη επί του ΠΑΣ. Άψογη εμφάνιση από τον Αυστραλό.

Στο… κέντρο

Τσεσνάουσκις: Σταθερότατος ο Λιθουανός μέσος του Εργοτέλη. Διεισδυτικός, γρήγορος, με φαντασία του στο παιχνίδι, αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου.

Καρέρα: Σπουδαία εμφάνιση από τον μέσο του Αστέρα στο Παγκρήτιο, έστω και αν η ομάδα του έχασε. Με δύο δικά του τέρματα έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Αρκάδες, ενώ και η γενική εικόνα του ήταν άκρως ικανοποιητική.

Μπρίτο: Στο λασπωμένο χορτάρι στο Περιστέρι, ο Μπρίτο ήταν όλα τα λεφτά και με το τέρμα του έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Κορυφαία εμφάνιση και κρίσιμο γκολ σε ένα ματς που ίσως αποδειχτεί κομβικής σημασίας.

Λεονάρντο: Φαντεζί ενέργειες από τον Βραζιλιάνο μέσο της ΑΕΚ, ο οποίος δείχνει πως μπορεί να δώσει λύσεις αν τον εμπιστευτεί ο Μπάγεβιτς. Άκρως θετική η παρουσία του στο ματς με την Σκόντα. Αντικαταστάθηκε για να πάρει ανάσες.

Στην… επίθεση

Σίσε: Δυο γκολ από τον Γάλλο επιθετικό και ο Παναθηναϊκός βρήκε τον δρόμο για να φύγει με τη νίκη από το Αλκαζάρ. Ξεμπούκωσε ο στράικερ του «τριφυλλιού» και μαζί με αυτόν και η υπόλοιπη ομάδα που προέρχονταν από δύο σερί ισοπαλίες.

Ντάρμπισιρ: Ο Άγγλος μετά το γκολ στη Νέα Σμύρνη, σημείωσε άλλα δύο με τον Λεβαδειακό, φτάνοντας τα τρία στο φετινό πρωτάθλημα. Μέσα σε όλες τις φάσεις, όμορφες ενέργειες και καλές κινήσεις σε μια κλειστή άμυνα.

MVP Τζιμπρίλ Σισέ

Βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα και με τα δικά του γκολ έδειξε τον δρόμο στην ομάδα του. Ο Γάλλος μπορεί να προσφέρει και με 17 γκολ την φετινή περίοδο, αποδεικνύει πως μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

(11.26)

blog comments powered by Disqus