Ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα και στην διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αναμένεται να τεθούν αρκετοί ποδοσφαιριστές.
Η ομάδα του Πειραιά, με ανεβασμένη πλέον την ψυχολογία, ξεκινά την προετοιμασία για το ματς στην Τρίπολη και ο προπονητής των πρωταθλητών πονοκεφαλιάζει ευχάριστα για την κατάρτιση της ενδεκάδας. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αισθάνεται πολύ καλύτερα και όπως όλα δείχνουν θα πάρει την θέση του Πάρντο κάτω από τα γκολπόστ.
Θέση διεκδικεί στην ενδεκάδα και ο Άκης Στολτίδης, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπιζε. Παράλληλα, επιστρέφει και ο Ντάτολο που εξέτισε την ποινή του από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Εκτός για το ματς με τον Αστέρα θα είναι ο Ντουντού που πονάει ακόμη στο πέλμα, ενώ σήμερα θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Όλοφ Μέλμπεργκ, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν τον Σουηδό να αγωνίζεται κανονικά.
Όσον αφορά τα πλάνα, είναι ακόμη νωρίς να γίνουν προβλέψεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί με 4-1-2-3 όπως και στο ματς με τον Λεβαδειακό, με μοναδικές αλλαγές τον Νικοπολίδη αντί του Πάρντο και τον Ντάτολο αντί του Λούα Λούα.
Βασίλης Κούμπουλας
(10.21)






