Το παιχνίδι με την Καβάλα χάνει ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, που υπέστη τράβηγμα στη γάμπα, ενώ την προπόνηση εγκατέλειψε και ο Κώστας Κατσουράνης.
Ο έμπειρος μέσος πάντως αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια για το κυριακάτικο ματς, καθώς δέχθηκε χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική, αλλά μόνο για καθαρά προληπτικούς λόγους αποχώρησε από την προπόνηση, αφού ο τραυματισμός του δεν εμπνέει καμία ανησυχία.
Αντιθέτως, ο Σεϊταρίδης υπέστη τράβηγμα στη δεξιά ποδοκνημική και αναμένεται αύριο να υποβληθεί σε εξετάσει προκειμένου να φανεί το μέγεθος του προβλήματος.
Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, η σημερινή προπόνηση του «τριφυλλιού» ολοκληρώθηκε με δίτερμα 11 εναντίον 11. Ο Νιόπλιας δοκίμασε τα πλάνα του για την Κυριακή και όπως έδειξε δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα σε σχέμη με τη νίκη κόντρα στη Λάρισα, εκτός ίσως του Ζιλμπέρτο Σίλβα αντί του Σιμάο.
(20:08)






