Ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο έκανε ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που πλέον είναι αμφίβολος για το ματς με τον Εργοτέλη.
Ο άσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται συνεχώς τους τελευταίους μήνες με διάφορους τραυματισμούς και ο πόνος στον αστράγαλο ήρθε να προστεθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ντούντου που επίσης δεν προλαβαίνει το παιχνίδι του Ηρακλείου.
Τα καλά νέα για τους «ερυθρόλευκους», βέβαια, είναι η επιστροφή του Όλοφ Μέλμπεργκ στις προπονήσεις, καθώς γυμνάστηκε κανονικά. Παρόλα αυτά, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστεί με τον Εργοτέλη προκειμένου να είναι 100% έτοιμος για το παιχνίδι με την Μπορντό στους «16″ του Champions League.
Εντωμεταξύ, φιλικό προπονητικού χαρακτήρα είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού με την ομάδα των νέων στο οποίο και επικράτησα με 3-0 με τέρματα των Όσκαρ, Ντομί και Μήτρογλου.
Στις επιλογές του Μαραντόνα ο Ντάτολο
(15:47)






