Το μπαλάκι στην ΑΕΚ έριξε ο Ίσμαελ Μπλάνκο μέσω του μάνατζερ του, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητική εφημερίδα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως θέλει να μείνει στην ΑΕΚ και πλέον είναι στη διάθεση της διοίκησης.
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Εξέδρα», ο μάνατζερ του 27χρονου φορ, τόνισε πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθει στην χώρα μας, για να μιλήσει με τον νέο πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Αδαμίδη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου την Παρασκευή.
«Ναι, είναι αλήθεια ότι η πρόθεσή μου είναι να έρθω στην Αθήνα για να συναντηθώ με τον νέο πρόεδρο της ΑΕΚ και να συζητήσουμε για τον Ισμαελ. Το πιο πιθανό είναι να έρθω στη χώρα σας την επόμενη εβδομάδα.
Γνωρίζω καλά ότι επιθυμία της ΑΕΚ και του νέου προέδρου της είναι να μιλήσουμε για το μέλλον του Μπλάνκο στην ΑΕΚ. Κάτι που θέλει πάρα πολύ και ο πελάτης μου, αφού η συζήτηση που άνοιξε πριν από μερικούς μήνες σταμάτησε εξαιτίας των διοικητικών προβλημάτων και των ανακατατάξεων στην ΑΕΚ«, ήταν τα πρώτα λόγια του Γκουστάβο Οναΐντια.
Στη συνέχεια τόνισε πως ο Μπλάνκο θέλει να μείνει στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά.
«Θέλει να μείνει ο Μπλάνκο. Αυτό είναι δεδομένο. Το μόνο που τον απασχολεί, αυτό που προέχει για εκείνον, είναι να εξασφαλίσει την οικογένειά του. Απ’ ό,τι μπορώ να γνωρίζω, και η ΑΕΚ επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Ισμαελ«.
Τέλος όσο αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Μπλάνκο, είπε:
«Προέχει να μιλήσουμε με την ΑΕΚ για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας μας. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο«.
(12:05)






