Στην Μπορντό στρέφει την προσοχή του ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος καταστρώνει τα σχέδια του για αυτό το κομβικό παιχνίδι, το οποίο θα έχει πολλά οφέλη.
Ο Σέρβος τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε πίσω του την ισοπαλία στην Κρήτη και πλέον σκέφτεται μόνο το παιχνίδι με την Μπορντό του Λοράν Μπλαν. Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Πειραιά, ενώ στην άμυνα θα πάρουν θέση οι Μπράβο, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλος.
Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Στολτίδης, Λεντέσμα και Μαρέσκα, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Ντάτολο, Λούα Λούα και Ντάρμπισιρ ή Μήτρογλου. Για τους τελευταίους υπάρχει μεγάλος προβληματισμός αφού αμφότεροι διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Ντιόγο, Ντουντού, Γκαλέτι, Γιάννης Παπαδόπουλος, Παναγόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης και Σοϊλέδης.
Βασίλης Κούμπουλας
(11.21)






