Οριστικά από τις εξέδρες θα δει τα τρία επόμενα παιχνίδια της Ίντερ στην Serie A ο Ζοσέ Μουρίνιο καθώς απορρίφθηκε η έφεση που κατέθεσε η διοίκηση του συλλόγου για μείωση της τιμωρίας.
Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών για τις ακραίες αντιδράσεις του στον αγώνα με την Σαμπντόρια, όμως παρά τις προσπάθειες του συλλόγου η απόφαση δεν άλλαξε.
Έτσι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι απλά θεατής στους τρεις επόμενους αγώνες των «νερατζούρι» για το ιταλικό πρωτάθλημα, με πρώτο αυτόν κόντρα στην Ουντινέζε.
Στο μεταξύ αναλλοίωτη έμεινε και η ποινή του Εστέμπαν Καμπιάσο, με δύο αγωνιστικές για την προσπάθεια να χτυπήσει αντίπαλο στην ανάπαυλα, ενώ σε μια αγωνιστική μειώθηκε η τιμωρία του Σούλεϊ Μουντάρι για εξύβριση διαιτητή.
Ο Μουρίνιο εν δράσει…
(21.47)






