Ρίχνουν λεφτά για την υπέρβαση


27/02/2010 12:08     [Από Sportlive.gr]
| | More
Ρίχνουν λεφτά για την υπέρβαση

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά 15 εκατ. ευρώ αναμένεται να αποφασίσουν οι μέτοχοι του «τριφυλλιού» στο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sportday, ο Νίκος Πατέρας θα προτείνει την αύξηση του Μ.Κ και το παραπάνω ποσό θα καταβληθεί από τους βασικούς μετόχους ανάλογα με το ποσοστό τους στην ΠΑΕ.

Στα αγωνιστικά, ο Νίκος Νιόπλιας φαίνεται πως έχει καταλήξει στους παίκτες που θα κατεβάσει στη Νέα Σμύρνη. Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Τζόρβας, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Βύντρα, Καντέ, Σαριέγκι και Δάρλας, ενώ στα χαφ θα πάρουν θέση οι Νίνης, Ζιλμπέρτο και Κατσουράνης. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Λέτο, Σισέ και Σαλπιγγίδης.

Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Νίκος Σπυρόπουλος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ και ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

(12.21)

Tags: ,

  • nicolas cyprus
    ante me auta ta lefta ferte 1 kalo amintiko ton 10 ekatomirion kai 8a eimaste komple.
blog comments powered by Disqus