Ο Ότο Ρεχάγκελ μετά την κλήση του Καπετάνου, συνέχισε τις εκπλήξεις αναφορικά με τους παίκτες που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα στο φιλικό της Τετάρτης (3/3) με τη Σενεγάλη στο «Πανθεσσαλικό» στάδιο.
Ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε για πρώτη φορά από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εντός των συνόρων τον Στέλιο Μαλεζά του ΠΑΟΚ αλλά και τον Γιάννη Μανιάτη του Πανιωνίου.
Παράλληλα ο ομοσπονδιακός προπονητής διατήρησε στην αποστολή τόσο τον Γιώργο Γκαλίτσιο του Ολυμπιακού όσο και τον Γιώργο Τζαβέλλα του Πανιωνίου, αλλά και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι:
Αγγελος Χαριστέας(Νυρεμβέργη), Φάνης Γκέκας(Χέρτα), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αλέξανδρος Τζιόλης(Σιένα), Σωτήρης Κυργιάκος(Λίβερπουλ), Παντελής Καπετάνος(Στεάουα), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(Παναθηναϊκός), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Αλέξανδρος Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Μιχάλης Σηφάκης(Άρης), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Νίκος Σπυρόπουλος(Παναθηναϊκός), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Γρηγόρης Μάκος(ΑΕΚ), Γιάννης Μανιάτης(Πανιώνιος), Γιώργος Τζαβέλλας(Πανιώνιος), Γιώργος Γκαλίτσιος(Ολυμπιακός), Στέλιος Μαλεζάς(ΠΑΟΚ), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος(Παναθηναϊκός).
(23:19)






