Το σχόλιο ενός δημοσιογράφου μετά το φιλικό παιχνίδι της Γερμανίας με την Αργεντινή εξόργισε τον Λούκας Ποντόλσκι, που αντέδρασε άσχημα.
Ο Γερμανός διεθνής επιτέθηκε στον Κρίστιαν Όρτλεπ μετά τη «φιλική» ήττα της Γερμανίας με 1-0 από την Αργεντινή στην «Αλιάντς Αρίνα».
«Δεν ήταν η καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα της Γερμανίας. Οι καλύτερες κινήσεις σου έγιναν μάλλον στην προθέρμανση», είπε ο δημοσιογράφος στον Ποντόλσκι στη μικτή ζώνη.
Ο επιθετικός της Κολωνίας αντέδρασε προκαλώντας τον δημοσιογράφο για… φασαρία. «Έχεις μεγάλο στόμα εσύ και οι φίλοι σου οι δημοσιογράφοι αλλά θα ήθελα να σε δω να έρχεσαι έξω από την πόρτα μου. Έλα», απάντησε ο Ποντόλσκι, πριν επιχειρήσει να τον απωθήσει χτυπώντας τον στο πρόσωπο.
Ο δημοσιογράφος του DSF «έπαιξε» αργότερα στη συνέντευξη αλλά διέψευσε ότι ο Ποντόλσκι επιχείρησε να τον χτυπήσει. «Ο Λούκας μάλλον παρεξήγησε αυτά που είπε και αντέδρασε κάπως υπερβολικά. Δεν μου επιτέθηκε πάντως», είπε ο Όρτλεπ, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το περιστατικό.
(14.57)






