Στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού επέστρεψε την Παρασκευή ο Σεμπάστιαν Λέτο και έθεσε υποψηφιότητα για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Αργεντινός άσος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και πλέον ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για τον αγώνα με τους Βοιωτούς.
Αντίθετα με τον Λέτο, ο Σωτήρης Νίνης ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα ατομικό πρόγραμμα λόγω της μυαλγίας που τον ταλαιπωρεί στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού. Ο νεαρός άσος των «πράσινων» έχει τεθεί εκτός για το κυριακάτικο ματς και ενδέχεται να επιστρέψει κόντρα στην Σταντάρ.
Στο μεταξύ, πέραν του Νίνη ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει ούτε τον Λουκά Βύντρα, ο οποίος είναι τιμωρημένος, όμως έτοιμος αναμένεται να είναι ο Σιμάο, που έκανε αποθεραπεία την Παρασκευή.
Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ταχύτητες, ακολούθως εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου.
(20.31)






