Serie A: Όλα μηδέν στο ντέρμπι


06/03/2010 23:38     [Από Sportlive.gr]
| | More
Serie A: Όλα μηδέν στο ντέρμπι

Σε ένα παιχνίδι που όλοι ανέμεναν καλύτερο θέαμα, Ρόμα και Μίλαν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 0-0 στο Ολίμπικο της Ρώμης, δίνοντας, έτσι, την ευκαιρία στην Ίντερ να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τη δεύτερη θέση.

Η Μίλαν αναζητούσε διακαώς τη νίκη προκειμένου να βρεθεί ένα βαθμό πίσω από την Ίντερ και να ελπίζει ε πιθανή απώλεια βαθμών τη την Κυριακή, όμως η Ρόμα ήταν αυτή που μπήκε δυναμικά το παιχνίδι και είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ.

Μετά το 25 οι ροσονέρι πήραν τα ηνία του αγώνα και με έναν καταπληκτικό Φλαμινί προσπαθούσαν να αναπτυχθούν έχοντας στόχο τον Μποριέλο και τον Χούντελααρ.

Ο Ιταλός φορ είχε δύο καλές στιγμές, ισοφαρίζοντας έτσι τις ευκαιρίες των Βούτσινιτς και Μπαπτίστα, όμως καμία δεν βρήκε στόχο με αποτέλεσμα οι ομάδες να πάνε με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη επιφύλασσε σαφώς καλύτερο θέαμα. Η Μίλαν μπήκε αποφασισμένη και η είσοδος του Μπέκαμ αλλά και η άνοδος του Ροναλντίνιο έδωσαν πνοή, η οποία όμως ποτέ δεν μετουσιώθηκε σε γκολ.

Τέλος, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ορθά για έμμεσο μπροστά στην εστία, όταν σε μπαλιά του Μπέκαμ ο Χούντελααρ σηκώθηκε για κεφαλιά, αλλά ο Μπουρντίσο με προβολή πάνω στο πρόσωπο του Ολλανδού, τον απέτρεψε από το να σκοράρει.

Οι συνθέσεις:

ΡΟΜΑ: Ζούλιο Σέρζιο, Κασέτι, Μπουρντίσο, Ζουάν, Ρίισε, Ντε Ρόσι, Πισάρο, Ταντέι, Περότα, Ζούλιο Μπαπτίστα (58′ Τόνι), Βούτσινιτς.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Μπονέρα, Νέστα, Τιάγκο Σίλβα, Αντονίνι (71′ Αμπάτε), Φλαμινί (72′ Μπέκαμ), Πίρλο, Αμπροζίνι, Ροναλντίνιο, Χούντελααρ, Μποριέλο (78′ Ιντζάγκι).

Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής

Σάββατο 6/3

Φιορεντίνα-Γιουβέντους 1-2 (2’ Ντιέγκο, 68’ Γκρόσο-32’ Μαρκιόνι)

Ρόμα-Μίλαν 0-0

Κυριακή 7/3 (16:00)

Αταλάντα-Ουντινέζε
Μπάρι-Κιέβο
Μπολόνια-Νάπολι
Κάλιαρι-Κατάνια
Παλέρμο-Λιβόρνο
Σαμπντόρια-Λάτσιο
Σιένα-Πάρμα
Ίντερ-Τζένοα 21:45

Δημήτρης Γρηγοράκης


Tags:

blog comments powered by Disqus