Προεδρική επίσκεψη στο Ρύσιο


10/03/2010 23:46     [Από Sportlive.gr]
| | More
Προεδρική επίσκεψη στο Ρύσιο

Γιατί πήγαν στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, συνοδευόμενος από τον εκτελεστικό διευθυντή, Γιάννη Κόντη.

Οι δύο ισχυροί άνδρες της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ επισκέφτηκαν το Ρύσιο και λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση μίλησαν για λίγο στους παίκτες προκειμένου αφενός να τους τονίσουν την αμέριστη στήριξη της διοίκησης στις κρίσιμες αναμετρήσεις που έρχονται στο πρωτάθλημα και το κύπελλο και αφετέρου να τους ζητήσουν να τα δώσουν όλα για να επιτευχθούν οι φετινοί στόχοι: «Τα επόμενα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος και τα δύο κυπέλλου κρίνουν τη χρονιά. Πιστεύουμε στις δυνατότητές σας και περιμένουμε επιτυχίες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής» είπαν στους παίκτες και αποχώρησαν αφού παρακολούθησαν μέρος της προπόνησης. Η κίνηση ήταν συμβολική αφού πιο πολύ η διοίκηση θέλησε να δείξει στους παίκτες ότι περιμένει πολλά από αυτούς και είναι έτοιμη να τους ανταμείψει στο τέλος της σεζόν εφόσον υλοποιήσουν τους στόχους.

Ο Μιχάλης Σηφάκης θα δώσει κανονικά το παρών στο παιχνίδι της Κυριακής. Ο τερματοφύλακας του Άρη το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το απόγευμα προπονήθηκε για πρώτη φορά με μπάλα με τον προπονητή τερματοφυλάκων, βγάζοντας δίχως ενοχλήσεις τις ασκήσεις.

Ελάχιστα εισιτήρια έχουν απομείνει και όπως όλα δείχνουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή θα έχουν εξαντληθεί και τα τελευταία που αφορούν τις θύρες 5,6 και 7.

Αλέξης Σαββόπουλος

(23:46)

Tags: ,

blog comments powered by Disqus