Με τα… καλύτερα λόγια μίλησε για τον τεχνικό της Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, ο συμπατριώτης του, Άλμπερτ Ριέρα. Ο Ισπανός επιθετικός έσταξε κυριολεκτικά χολή για τον προπονητή του!
Στον Ράφα Μπενίτεθ χρέωσε την αποτυχία της Λίβερπουλ τη φετινή χρονιά με δηλώσεις του στη Sun, ο πρώην επιθετικός της Εσπανιόλ. «Αυτή η σεζόν είναι πολύ δύσκολη, αλλά αυτός (Μπενίτεθ) δεν έχει αλλάξει καθόλου. Όταν βλέπεις το καράβι να βυθίζεται τότε πρέπει να κάνεις κάτι. Αυτός όμως…«, τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι εδώ δυο χρόνια και ξέρω τι άνθρωπος είναι. Ποτέ δεν κάθεται να λύσει μια διαφορά πρόσωπο με πρόσωπο. Νομίζει ότι είναι το αφεντικό και κάνει ότι δεν σε ακούει όταν του μιλάς. Η επικοινωνία με τους παίκτες είναι μηδενική.»
Ακόμη, πρόσθεσε: «Στην Μαδρίτη σου επιβάλουν να παίζεις ωραίο ποδόσφαιρο, εδώ όμως ποτέ δεν έχουμε κάνει μια ωραία εμφάνιση, μόνο αποτελεσματικές. Θα ήθελα να παραμείνω μέχρι το τέλος της καριέρας μου στην Λίβερπουλ, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παίζουν.»
Κλείνοντας, υποστήριξε: «Θέλω να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχω συμμετοχές. Η μόνη αγορά που είναι ανοιχτή αυτή τη στιγμή είναι η ρωσική. Έχω δυο προτάσεις τις οποίες και σκέφτομαι σοβαρά».
(13.10)






