Ο καιρός γαρ εγγύς…


29/04/2010 11:33     [Από Sportlive.gr]
| | More
Ο καιρός γαρ εγγύς...

Είδε και απόειδε με τα φετινά χάλια ο Σωκράτης Κόκκαλης και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να πάρει άμεσα σημαντικές αποφάσεις για την ανατροπή του κλίματος.

Η ήττα στο Βικελίδης ήταν απλά το κερασάκι σε μια κακή τούρτα αλλά αυτό φαίνεται πως δεν μπορεί να το χωνέψει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Οι παίκτες ήταν εκτός τόπου και χρόνου, δεν έτρεχαν, το ένα λάθος διαδέχονταν το άλλο και η ομάδα έπαιζε τελείως ανορθόδοξα. Όλα αυτά βέβαια, τα είδε και τυφλός, οπότε θα ήταν δύσκολο να μην τα έχει δει και ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Το 2004 η ομάδα του Πειραιά ήταν σε μια ανάλογη περίπτωση. Έχανε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, ενώ και η μπάλα που έπαιζε δεν θύμιζε πολύ τα προηγούμενα χρόνια. Τότε πήρε τον Ριβάλντο και τον Νικοπολίδη και έδωσε με ηχηρό τρόπο την απάντηση σε όλους όσους ήθελαν να κάνουν… δυναστείες.

Πλέον, τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Λεφτά δεν υπάρχουν πολλά, οι τρύπες είναι πιο πολλές στο ρόστερ και πάνω από όλα, υπάρχει μια σάπια νοοτροπία. Στο χτεσινό ματς είδαμε έναν Γκαλίτσιο να χάνει τον Τζόνσον στο πρώτο γκολ και να κάνει ένα πέναλτι. Είδαμε ακόμη τον πολεμιστή Ντουντού να περπατάει σε όλο το παιχνίδι, τον Μαρέσκα να κυνηγάει περιστέρια, τον Λούα Λούα να μην καταφέρνει να ολοκληρώσει προσπάθεια, τον Μπράβο να μπερδεύεται συνεχώς και τον Λεονάρντο… μάλλον δεν τον είδαμε γιατί δεν ακούμπησε την μπάλα.

Το ρόστερ θέλει ενίσχυση και μάλιστα από μεγάλους ποδοσφαιριστές και όχι λύσεις, οι οποίες θα είναι αμφιβόλου ποιότητας. Αυτό φαίνεται πως το έχει καταλάβει με τον καλύτερο τρόπο ο Σωκράτης Κόκκαλης και πλέον οι αποφάσεις είναι στα χέρια του. Οι πρώτες πληροφορίες τον θέλουν να πηγαίνει στου Ρέντη για να τα πει ένα χεράκι με τους παίκτες, ενώ η δεύτερη τον θέλει να τελειώνει μερικούς ποδοσφαιριστές μετά τα πλέι οφ.

Ο καιρός των αποφάσεων είναι κοντά και κάθε κατεργάρης θα μπει στον πάγκο του…

Βασίλης Κούμπουλας

Tags:

blog comments powered by Disqus