Οι διοικούντες την ΑΕΚ κινήθηκαν αθόρυβα και είναι μια ανάσα από το να ολοκληρώσουν τις μεταγραφές δύο νεαρών ποδοσφαιριστών του Πανθρακικού, του 22χρονου Ανέστη Αργυρίου και του 20χρονου Σπύρου Ματεντζίδη.Η «Ένωση» ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο του Πανθρακικού, Δημήτρη Τζελέπη και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση των δύο ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών. Πάντως, από την πλευρά της ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε διαψεύδεται η σχετική είδηση.
Ο Ανέστης Αργυρίου ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας της Κομοτηνής τη φετινή σεζόν και παρά το νεαρό της ηλικίας του έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Συνολικά έπαιξε σε 25 ματς και δέχτηκε πέντε κίτρινες κάρτες.
Αναφορικά με τον Σπύρο Ματεντζίδη, που αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού, πρόκειται για έναν από τους πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, που πήρε ευκαιρίες στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος και έδειξε θετικά στοιχεία σε συνολικά 13 παιχνίδια.






